GNTM 2: Η σύντροφος διάσημου ηθοποιού θα συμμετάσχει στον 2ο κύκλο

GNTM 2: Η σύντροφος διάσημου ηθοποιού θα συμμετάσχει στον 2ο κύκλο

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του γυναικείου διαγωνισμού «Greece’s Next Top Model» που κατάφερε πέρσι να κερδίσει το «στοίχημα» της τηλεθέασης και οι διαγωνιζόμενες να απασχολούν καθημερινά τα media.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, όμως, θα δούμε και τη σύντροφο του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Kismet».

Η Χαρά Παππά, λοιπόν, είναι επιτυχημένο μοντέλο αλλά, παράλληλα, είναι φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη.

Μένει τώρα να δούμε πόσο μακριά στο διαγωνισμό θα φτάσει η όμορφη νεαρή

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE