Τα «κανόνια», το φρέσκο γνώριμο «αίμα» και το… σπλάχνο

Τα «κανόνια», το φρέσκο γνώριμο «αίμα» και το… σπλάχνο

Μέσα από τη φιλική εξάρα που σημείωσε το βράδυ του Σαββάτου (07-09) η ΑΕΛ επί του ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα ο προπονητής, Ντούσαν Κέρκεζ, είδε το πρόσφατο απόκτημα της ομάδας, Μηνά Αντωνίου (ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Λεμεσιανή ομάδα) να σημειώνει δύο γκολ, τον πρώτο της σκόρερ στην περασμένη σεζόν, Ρούμπεν Χουράδο, να είναι στο βασικό σχήμα και να βρίσκει νωρίς στο παιχνίδι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, όπως και το πρώτο απόκτημα στη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, Ιβάν Κάρλος, να σκοράρει και αυτός.

Επίσης, τον δρόμο προς τα δίκτυα βρήκε και ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής, Ανδρέου, όπως και ο Νιλς Τεϊσέιρα.

Πέρα αυτών, όμως, αξιοσημείωτο είναι η χρησιμοποίηση του γιου του προπονητή των γαλαζοκιτρίνων.  Ο Στράχινια Κέρκεζ είναι εδώ και χρόνια στις ακαδημίες της ΑΕΛ και επί της ευκαιρίας ο προπονητής της ομάδας τον είχε μαζί του στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, δίδοντας του την ευκαιρία έστω και για μερικά λεπτά ως αλλαγή να αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα, να πάρει κάποιες σημαντικές εμπειρίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE