ΛΑΜΙΑ: Άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού στο νοσοκομείο μπροστά στα μάτια γιατρών και ασθενών

ΛΑΜΙΑ:  Άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού στο νοσοκομείο μπροστά στα μάτια γιατρών και ασθενών

Πρώτα τη χαράκωσε στο πρόσωπο και μετά την ξυλοφόρτωσε άγρια στους διαδρόμους του ΓΝ Λαμίας.

Πρόκειται για το ίδιο «ζευγάρι», που πριν από λίγες ημέρες μέρα - μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου, ο άνδρας χαράκωσε στο πρόσωπο τη γυναίκα με ένα ξυράφι και εκείνη καλούσε σε βοήθεια μέσα στα αίματα

Το νέο επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού σύμφωνα με δημοσίευμα του LamiaReport παίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/9) στο ΓΝ Λαμίας, όταν το ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας όπου βρισκόταν. Ξαφνικά ακούστηκαν δυνατές φωνές και η 36χρονη γυναίκα άρχισε να τρέχει προς τα Επείγοντα. Ο 21χρονος την κυνήγησε και αφού την έπιασε την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την ξυλοφορτώνει άγρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια γιατρών, νοσηλευτών, ασθενών και συνοδών.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες ο νεαρός βούτηξε τη γυναίκα από τα μαλλιά και άρχισε να της χτυπά το κεφάλι στο πάτωμα. Ευτυχώς κάποιοι παρενέβησαν και έσωσαν τη γυναίκα από τη μανία του 21χρονου, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς έξω από το νοσοκομείο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.

Να σημειωθεί ότι ο 21χρονος είναι από την Τυνησία και έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Δομοκού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE