Γκριεζμάν: Ο AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ λόγος που αστόχησε στο πέναλτι

Γκριεζμάν: Ο AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ λόγος που αστόχησε στο πέναλτι

Μια απίθανη δικαιολογία βρήκε ο Αντουάν Γκριεζμάν για το άστοχο πέναλτι στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αλβανία για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα προκριματικά του EURO 2020 με τους «τρικολόρ» να επικρατούν με 4-1 και τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να αστοχεί σε πέναλτι στο 36ο λεπτό.

Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην παρουσία του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γκριεζμάν ρωτήθηκε γι’ αυτή την… κακιά στιγμή και η απάντησή του προκάλεσε καθώς, είτε μίλησε ειρωνικά, είτε πρόκειται για… γούρι.

«Αστόχησα στο πέναλτι επειδή η γυναίκα μου δεν είδε το παιχνίδι. Είναι αλήθεια πως βρισκόμουν σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να σκοράρω. Πρέπει να δουλέψω για να το βελτιώσω» ήταν τα λόγια του Γκριεζμάν.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE