Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Ισραήλ για τρεις συλληφθέντες στην Κύπρο –Τους συνδέουν με τρομοκρατία

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Ισραήλ για τρεις συλληφθέντες στην Κύπρο –Τους συνδέουν με τρομοκρατία

Ο λόγος για την Israel Hayom, η οποία ιδρύθηκε το 2007 και διανέμεται δωρεάν.

Αρχικά αναφέρεται στις πληροφορίες που δημοσίευσαν και κυπριακά έντυπα. Ότι δηλαδή οι τρεις Ιρανοί συνελήφθησαν στην Πάφο κι ανέφεραν ότι είχαν αγοράσει διαβατήρια από το ψευδοκράτος όπου μετέβησαν με πτήση από την Τουρκία, σκοπεύοντας να βρουν δουλειά στην Ευρώπη.

«Αλλά οι τοπικές Αρχές υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι μέρος συνωμοσίας για τρομοκρατική ενέργεια» συμπληρώνει το εν λόγω έντυπο.

Και κταλήγει: «Στο πρόσφατο παρελθόν Ιρανοί που έφτασαν στην Ευρώπη υπό την κάλυψη των οικονομικών μεταναστών, αποδείχθηκε ότι είχαν σχέση με παράνομες ομάδες όπως η οργάνωση του Ιράν Revolutionary Guards' Qods Force. Νωρίτερα αυτό τον χρόνο, ένα μεγάλο παρακλάδι αυτής της οργάνωσης αποκαλύφθηκε στη Γαλλία, ενώ τα μέλη της σχετίζονταν με μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών στην Ευρώπη και αλλού».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE