Μπεν Σιμόν: «Θα πάρουμε τα μεγάλα αποτελέσματα – Δέχομαι την κριτική»

Μπεν Σιμόν: «Θα πάρουμε τα μεγάλα αποτελέσματα – Δέχομαι την κριτική»

Oι δηλώσεις του Ραν Μπεν Σιμόν ενόψει του αγώνα με το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική του 9ου ομίλου για τα προκριματικά του Γιούρο 2020. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ματίας Σπόλιαριτς.

Αναλυτικά: 

Αρχικά είπε: «Οι ποδοσφαιριστές μου θα προσεγγίσουν με σοβαρότητα τον αγώνα παρά το σκορ της πρώτης αναμέτρησης στη Κύπρο. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να μην τα καταφέρνουμε πάντα. Πρέπει να περάσουμε κάποια στάδια για να καταφέρουμε να αλλάξουμε το επίπεδο μας. Συγκεντρωνόμαστε στα θετικά του κάθε αγώνα, θα συνεχίσουμε να συνδυάζουμε τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με κάποιους έμπειρους. Θεωρώ πως θα έρθει η ώρα που θα πάρουμε τα μεγάλα αποτελέσματα».

Για την κριτική: «Ήρθαμε να νικήσουμε το Σαν Μαρίνο και ελπίζουμε να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Υπάρχουν περιπτώσεις που η κριτική είναι σωστή. Κρατάμε τα καλά πράγματα από τους αγώνες, η κριτική είναι μέρος της ζωής μας πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, δεν υπάρχει χρόνος για να ασχολούμαι με την κριτική. Όμως την δέχομαι, σέβομαι τις απόψεις που εκφράζονται για την ομάδα».

Το κείμενο ανανεώνεται… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, ακόμη τρία πρόσωπα, ηλικίας 34, 31 και 25 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης του φόνου 41χρονου το Σάββατο, στην Πέγεια, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE