ΚΥΠΡΟΣ: Μετά την αλλαγή φύλου ‘κύλησε’ στο αρχαιότερο επάγγελμα – «Δεν θα αναγνωρίσω τα παιδιά μου» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Μετά την αλλαγή φύλου ‘κύλησε’ στο αρχαιότερο επάγγελμα – «Δεν θα αναγνωρίσω τα παιδιά μου» - VIDEO

Μια διαφορετική ιστορία, ενός ανθρώπου που επέλεξε να αλλάξει φύλο και από άνδρας, έγινε γυναίκα, έρχεται στο φως.

Την ιστορία της 63χρονης Ιωάννας, παρουσιάζει το Σάββατο (14/9) η εκπομπή «24ώρες» του Alpha Κύπρου.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής λοιπόν, φιλοξενείται η ίδια η Ιωάννα, η οποία εξιστορεί τα βιώματά της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο τρέιλερ της εκπομπής, από τότε που συνειδητοποίησε ότι υπάρχει (σ.σ. σε σώμα άνδρα) νόμιζε ότι ήταν κοριτσάκι.

Μάλιστα, σημειώνει ότι αναγκάστηκε να μπει στην πορνεία όπου αηδίασε.

Δεν παραλείπει να αναφέρει τα παράπονά της από τον πατέρα της…

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, για τα παιδιά της, αν δηλαδή θα τα αναγνώριζε όταν θα τα έβλεπε στον δρόμο, η ίδια απάντησε αρνητικά!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE