ΚΥΠΡΟΣ: Μετά την αλλαγή φύλου ‘κύλησε’ στο αρχαιότερο επάγγελμα – «Δεν θα αναγνωρίσω τα παιδιά μου» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Μετά την αλλαγή φύλου ‘κύλησε’ στο αρχαιότερο επάγγελμα – «Δεν θα αναγνωρίσω τα παιδιά μου» - VIDEO

Μια διαφορετική ιστορία, ενός ανθρώπου που επέλεξε να αλλάξει φύλο και από άνδρας, έγινε γυναίκα, έρχεται στο φως.

Την ιστορία της 63χρονης Ιωάννας, παρουσιάζει το Σάββατο (14/9) η εκπομπή «24ώρες» του Alpha Κύπρου.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής λοιπόν, φιλοξενείται η ίδια η Ιωάννα, η οποία εξιστορεί τα βιώματά της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο τρέιλερ της εκπομπής, από τότε που συνειδητοποίησε ότι υπάρχει (σ.σ. σε σώμα άνδρα) νόμιζε ότι ήταν κοριτσάκι.

Μάλιστα, σημειώνει ότι αναγκάστηκε να μπει στην πορνεία όπου αηδίασε.

Δεν παραλείπει να αναφέρει τα παράπονά της από τον πατέρα της…

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, για τα παιδιά της, αν δηλαδή θα τα αναγνώριζε όταν θα τα έβλεπε στον δρόμο, η ίδια απάντησε αρνητικά!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE