Στην Αθήνα ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί αύριο το πρωί (10/09) για την Αθήνα, όπου το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12μ., θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν στην Αθήνα, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Βασίλης Πάλμας, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Πέτρος Δημητρίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE