ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 42χρονο για υπόθεση κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 42χρονο για υπόθεση κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας 9/9 βάσει δικαστικού εντάλματος 42χρονο από την επαρχία Λευκωσίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και διανομής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Της σύλληψής του, προηγήθηκε πληροφορία μέσω της Europol, η οποία αξιολογήθηκε. Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο παραλήφθηκε για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τέσσερις συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων καθώς και πέντε κάρτες μνήμης. και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 42χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE