Το μήνυμα του Χριστάκη και η αγωνία για την κλήρωση

Το μήνυμα του Χριστάκη και η αγωνία για την κλήρωση

Η ΑΕΛ κατάφερε έστω και σε χρόνους καθυστερήσεων να σκοράρει απέναντι στον Εθνικό και να πάρει ένα βαθμό.

Η ομάδα της Λεμεσού είναι βαθμολογικά αδιάφορη στο δεύτερο γκρουπ και αυτό δεν είναι κάτι που κρύβεται. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τόνισε πως οι αλλαγές που έκανε δεν ήταν αναγκαστικές αλλά βάση προγράμματος. Επιπλέον, πρόσθεσε πως θέλει να ετοιμάσει κάποιους παίκτες και έχει στο μυαλό του ένα πλάνο που θέλει να χρησιμοποιήσει στους αγώνες Κυπέλλου.

Αύριο στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αγωνία στην ΑΕΛ που περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της. ΑΕΚ, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ είναι οι άλλες τρεις ομάδες.

Σε μια άλλη εξέλιξη, συνεχίζεται η κινητοποίηση του κόσμου για αγορά μετοχών. Στην ΑΕΛ περιμένουν ακόμη περισσότερη ανταπόκριση.

Στέλιος Δημοσθένους 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE