ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμφανίστηκε κανονικά στο σχολείο του ο 14χρονος που αναζητείτο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμφανίστηκε κανονικά στο σχολείο του ο 14χρονος που αναζητείτο

Τέλος καλό, όλα καλά με τον 14χρονο από την Συρία, ο οποίος από την ώρα που σχόλασε από το σχολείο του την Δευτέρα (9/9) δεν εμφανίστηκε στο σπίτι του.

Ο 14χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τρίτη (10/9) εμφανίστηκε κανονικά στο σχολείο του για να παρακολουθήσει τα μαθήματα του.

Θυμίζουμε ότι ο 14χρονος, ενώ την Δευτέρα (9/9) έπρεπε να επιστρέψει σπίτι του με το λεωφορείο όταν σχόλασε από το σχολείο του, αυτό δεν συνέβη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, επικοινώνησε με την οικογένειά του και ανάφερε ότι θα επιστρέψει σύντομα σπίτι, ωστόσο ούτε αυτό έγινε.

Τελικά, ευτυχώς τουλάχιστον, το πρωί της Τρίτης (10/9) πήγε κανονικά στο σχολείο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE