ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ο Πάμπος απάντησε γιατί δεν κλήθηκε ο Χαραλαμπίδης

Ο Πάμπος απάντησε γιατί δεν κλήθηκε ο Χαραλαμπίδης

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του Πάμπου Χριστοδούλου, πριν από την προπόνηση της Εθνικής μας που προετοιμάζεται για το ματς με το Βέλγιο, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, κλήθηκε να σχολιάσει την μη κλήση του Χαραλαμπίδη στην Εθνική.

Το σχόλιο του:

«Ο Χαραλαμπίδης είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και σπουδαίος άνθρωπος. Ήταν κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια αν εξαιρέσω εκείνο με την Ανδόρα που είχε ένα τραυματισμό και δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Είναι θέμα καθαρά αγωνιστικό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε περισσότερο παίκτες με τρεξίματα και επιστροφές γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για τον Χαραλαμπίδη. Αναλόγως παιχνιδιού αποφασίζω για την κλήση και αναφέρομαι σε όλους τους παίκτες, όχι συγκεκριμένα για τον Χαραλαμπίδη ο οποίος έχει προσφέρει αρκετά και έχει να δώσει και άλλα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top