Ο Πάμπος απάντησε γιατί δεν κλήθηκε ο Χαραλαμπίδης

Ο Πάμπος απάντησε γιατί δεν κλήθηκε ο Χαραλαμπίδης

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του Πάμπου Χριστοδούλου, πριν από την προπόνηση της Εθνικής μας που προετοιμάζεται για το ματς με το Βέλγιο, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, κλήθηκε να σχολιάσει την μη κλήση του Χαραλαμπίδη στην Εθνική.

Το σχόλιο του:

«Ο Χαραλαμπίδης είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και σπουδαίος άνθρωπος. Ήταν κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια αν εξαιρέσω εκείνο με την Ανδόρα που είχε ένα τραυματισμό και δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Είναι θέμα καθαρά αγωνιστικό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε περισσότερο παίκτες με τρεξίματα και επιστροφές γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για τον Χαραλαμπίδη. Αναλόγως παιχνιδιού αποφασίζω για την κλήση και αναφέρομαι σε όλους τους παίκτες, όχι συγκεκριμένα για τον Χαραλαμπίδη ο οποίος έχει προσφέρει αρκετά και έχει να δώσει και άλλα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE