Ενημέρωσε Παυλόπουλο ο Πρόεδρος - «Σθεναρή στήριξη Ελλάδας στην Κύπρο»

Ενημέρωσε Παυλόπουλο ο Πρόεδρος - «Σθεναρή στήριξη Ελλάδας στην Κύπρο»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με τον κ. Παυλόπουλο να εκφράζει «σθεναρή στήριξη».

Σύμφωνα με ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο εθνικό θέμα.

«Ο Πρόεδρος Παυλόπουλος επαναβεβαίωσε για τη σθεναρή στήριξη του ιδίου και της Ελλάδας στην Κύπρο» καταλήγει ο Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE