Ενημέρωσε Παυλόπουλο ο Πρόεδρος - «Σθεναρή στήριξη Ελλάδας στην Κύπρο»

Ενημέρωσε Παυλόπουλο ο Πρόεδρος - «Σθεναρή στήριξη Ελλάδας στην Κύπρο»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με τον κ. Παυλόπουλο να εκφράζει «σθεναρή στήριξη».

Σύμφωνα με ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο εθνικό θέμα.

«Ο Πρόεδρος Παυλόπουλος επαναβεβαίωσε για τη σθεναρή στήριξη του ιδίου και της Ελλάδας στην Κύπρο» καταλήγει ο Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE