Τα «θέλω» του Χάβου για τον επόμενο πάγκο

Τα «θέλω» του Χάβου για τον επόμενο πάγκο

Για πολλές ομάδες ακούγεται ο Μάκης Χάβος ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος έπειτα απ΄την λύση της συνεργασίας με την Λαμία.

Ωστόσο ο 50χρονος τεχνικός έχει κι αυτός τις δικές του προτιμήσεις.

Και σύμφωνα με αυτές πολύ θα ήθελε ο επόμενος πάγκος του να μην τον στείλει εκ νέου στον καθαρό αέρα της επαρχίας, αλλά σε μια ομάδα της πρωτεύουσας.

Κατά πόσον μπορεί να γίνει πράξη η επιθυμία του, αυτό είναι κάτι που ο χρόνος θα δείξει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE