Γεύμα εργασίας Χριστοδουλίδη-Δένδια στην Αθήνα

Γεύμα εργασίας Χριστοδουλίδη-Δένδια στην Αθήνα

Ξεχωριστό γεύμα εργασίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών θα συντονίσουν τη δράση τους ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, αλλά και της τριμερούς συνάντησης Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι Χριστοδουλίδης και Δένδιας, συμμετείχαν το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου στις διερυμένες επαφές της αντιπροσωπείας της Κυπριακής Δημοκρατίας με την ελληνική κυβέρνηση, υπό τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE