ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγε να καταγγείλει την γυναίκα του και κατέληξε στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγε να καταγγείλει την γυναίκα του και κατέληξε στο κελί

Πρωτοφανής περίπτωση σημειώθηκε στην Λάρνακα, όπου ένας 28χρόνος κατήγγειλε την γυναίκα του πως του έκλεψε χρηματικό ποσό και το κινητό του και στο τέλος κατέληξε ο ίδιος στο κελί για υπόθεση εικονικού γάμου.  

Στο δελτίο τύπου η Αστυνομία αναφέρει πως Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης σε 28χρονο ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τέλεσης εικονικού γάμου.

Ο 28χρονος προέβη ο ίδιος σε καταγγελία που αφορούσε κλοπή χρηματικού ποσού και του κινητού του τηλεφώνου από το διαμέρισμα όπου διαμένει. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, ο 28χρονος φέρεται να ανέφερε ότι το 2018 είχε τελέσει εικονικό γάμο με ευρωπαία υπήκοο με απώτερο σκοπό την παραμονή του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο 28χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ για την υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίπου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE