Συμφώνησε ΔΥΟ φορές με Ανόρθωση αλλά δεν προχώρησε – Τι αποκάλυψε

Συμφώνησε ΔΥΟ φορές με Ανόρθωση αλλά δεν προχώρησε – Τι αποκάλυψε

Ο Νίκος Παναγιώτου, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Super Sport fm 104.0, «Άκου τι λέει» και μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο το σκέφτηκε να επιστρέψει στον Ερμή, αλλά και για το ότι είχε συμφωνήσει για όλα με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά: 

Συμφώνησες με την Ανόρθωση; «Είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Είπαμε ότι αρχίζουμε την Δευτέρα αλλά στο τέλος σεβάστηκαν τα προβλήματα της ομάδας και δεν ήθελα να δημιουργήσω περισσότερα. Δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, ήθελα να δουλέψω στην Ανόρθωση, την ομάδα της καρδιάς μου. Θα έρθει κάποτε αυτή την στιγμή. Ήταν δύο φορές που συμφωνήσαμε και Νοέμβριο και Φεβρουάριο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE