Συμφώνησε ΔΥΟ φορές με Ανόρθωση αλλά δεν προχώρησε – Τι αποκάλυψε

Συμφώνησε ΔΥΟ φορές με Ανόρθωση αλλά δεν προχώρησε – Τι αποκάλυψε

Ο Νίκος Παναγιώτου, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Super Sport fm 104.0, «Άκου τι λέει» και μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο το σκέφτηκε να επιστρέψει στον Ερμή, αλλά και για το ότι είχε συμφωνήσει για όλα με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά: 

Συμφώνησες με την Ανόρθωση; «Είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Είπαμε ότι αρχίζουμε την Δευτέρα αλλά στο τέλος σεβάστηκαν τα προβλήματα της ομάδας και δεν ήθελα να δημιουργήσω περισσότερα. Δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, ήθελα να δουλέψω στην Ανόρθωση, την ομάδα της καρδιάς μου. Θα έρθει κάποτε αυτή την στιγμή. Ήταν δύο φορές που συμφωνήσαμε και Νοέμβριο και Φεβρουάριο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE