Tου πρόσφερε θέση ο Άγιαξ, αλλά προτίμησε την Εθνική Ελλάδας!

Tου πρόσφερε θέση ο Άγιαξ, αλλά προτίμησε την Εθνική Ελλάδας!

Ο Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι έκανε πρόταση στον Τζον Φαν’τ Σιπ για να εργαστεί ως ασίσταντ στον «Αίαντα» ωστόσο η συμφωνία χάλασε λόγω οικονομικού και Εθνικής!

Ο Άγιαξ αναζητούσε τον κατάλληλο άνθρωπο, ο οποίος θα εκτελούσε ανάλογο ρόλο με εκείνον που κατείχε μέχρι πέρυσι ο Ντένις Μπέργκαμπ.

Οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας ήθελαν από τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ παικτών και του Έρικ Τεν Χαχ.

Ο 55χρονος τεχνικός είδε με καλό μάτι την συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο το deal δεν έγινε αφού αξίωνε περισσότερα χρήματα, απ’ όσα διαθέτει η ολλανδική ομάδα για τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, ενώ προέκυψε και η πρόταση της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαν’τ Σιπ αγωνίστηκε για 11 χρόνια στον Άγιαξ, ενώ εργάστηκε στο προπονητικό επιτελείο του «Αίαντα» για άλλα εννέα!

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE