ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα για άνοδο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα για άνοδο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείπνο παρέθεσαν στη διοίκηση, τεχνική ηγεσία, και παίκτες της Καρμιώτισσας ο γενικός αρχηγός Νάκης Ανδρονίκου και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Σάββας Κύπρου, επί ευκαιρίας της έναρξης του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας.

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου Χρίστος Παπαδόπουλος και ο γενικός αρχηγός, Νάκης Ανδρονίκου.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο εκ των αρχηγών της Καρμιώτισσας, Ανδρέας Κυριακού. Ξεκάθαρος στόχος είναι η άνοδος, όπως είπαν όλοι.

Το δείπνο έγινε στο σωματείο Ανόρθωσης Κάτω Πολεμιδιών.

 Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό του ThemaSports: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE