Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: «Νίκησαν» οι γονείς – Ζήτησε μετάθεση η διευθύντρια του δημοτικού Αγ. Μαρίνας

Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: «Νίκησαν» οι γονείς – Ζήτησε μετάθεση η διευθύντρια του δημοτικού Αγ. Μαρίνας

Λύθηκε το πρόβλημα για τους γονείς που αρνούνταν να πάρουν τα παιδιά τους στο δημοτικό σχολείο Αγ. Μαρίνας, αν δεν απομακρυνόταν η διευθύντρια.

Ο υπ. Παιδείας μετέβη στην Αγία Μαρία Χρυσοχού την Τρίτη (10/9) ώστε να εξευρεθεί λύση.

Η διευθύντρια του σχολείου, φαίνεται να ζήτησε την μετάθεσή της για λόγους αξιοπρέπειας.

Ο κ. Χαμπιαούρης ενημέρωσε σχετικά τους γονείς και την τοπική αρχή ότι η διευθύντρια θα μετατεθεί από το σχολείο την Πέμπτη (12/9).

Επίσης, ο υπουργός ενημέρωσε ότι στο σχολείο θα μετατεθούν δύο εκπαιδευτικών ώστε να συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός για σωστή λειτουργία.

Θυμίζουμε ότι στο σχολείο φοιτούν 58 μαθητές, οι οποίοι την Τετάρτη (11/9) αναμένεται να πάνε σχολείο πρώτη φορά για την νέα σχολική χρονιά, η οποία ξεκίνησε την Δευτέρα (9/9). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE