ΘΑΝΑΤΟΣ ΙΟΛΗΣ: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 34χρονος – Ερήμην του η διαδικασία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΙΟΛΗΣ: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 34χρονος – Ερήμην του η διαδικασία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπό κράτηση για 4 εβδομάδας, τέθηκε ο 34χρονος Μπράντλεϊ Έντουαρντς, που συνελήφθη από τις Αρχές της Αυστραλίας ως ύποπτος για τον φόνο της Ιόλης Χατζηλύρα.

Η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου την Τετάρτη (11/9) χωρίς ωστόσο να παρουσιαστεί ο 34χρονος, o οποίος αφού συνελήφθη, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια. 

Το διάταγμα του δικαστηρίου για προσωποκράτησή, εκδόθηκε ερήμην του.

Στις 8 Οκτωβρίου, αναμένεται όμως να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου ώστε να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία.

Ο 34χρονος πλέον, κατηγορείται για φόνο της 26χρονης Αυστραλοκύπριας.

Ο ύποπτος, εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε προάστιο της πόλης Lutwyche, έπειτα από πληροφορία που δόθηκε από πολίτες.

Η Αστυνομία είχε δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες του 34χρονου, οι οποίες λήφθηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 

Στις εν λόγω φωτογραφίες, ο 34χρονος εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του γυναικεία τσάντα, η οποία θεωρείται ότι άνηκε στην 26χρονη Ιόλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE