Ενοχλήσεις ο Ρούμπιο (περνά από εξετάσεις)

Ενοχλήσεις ο Ρούμπιο (περνά από εξετάσεις)

Με αρκετές απουσίες, ελέω Εθνικών ομάδων, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Ομόνοιας. Ο Άλεξ Ρούμπιο ένιωσε ενοχλήσεις και θα περάσει από εξετάσεις.

Πρωινή ήταν η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, η οποία έγινε σε δύο γκρουπ.

Ο Άλεξ Ρούμπιο ένιωσε ενόχληση και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Κλήση για την εθνική ομάδα της χώρας τους έχουν πάρει οι Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Άντραζ Κιρμ, Λεάντρο, Αντρέ Σκέμπρι, Γιώργος Οικονομίδης, Χάρης Κυριάκου, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αντρέας Παναγιώτου και Παντελής Κονομής.

Η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει ρεπό για αύριο (24/03). Η επόμενη προπόνηση είναι καθορισμένη για το πρωί της Τετάρτης (25/03).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE