Το ραντεβού και… ΜΙΛΑΝΕ

Το ραντεβού και… ΜΙΛΑΝΕ

Πρόσκληση στα ΜΜΕ από το γραφείο τύπου της ΑΕΛ για δημοσιογραφική διάσκεψη το πρωί της Πέμπτης (12-09) και ώρα 11:00 στο προπονητικό κέντρο, όπου θα μιλήσουν ο προπονητής, Ντούσαν Κέρκεζ, καθώς και ο ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Αβραάμ.

Το θέμα, φυσικά, δεν θα είναι άλλο από το αγωνιστικό κομμάτι, το προσεχές Σαββατιάτικο ντέρμπι της ομάδας με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς και τα δύο πρώτα παιχνίδια της ομάδας, η ισοπαλία με την Ανόρθωση και η νίκη επί της ΕΝΠαραλιμνίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE