Η Fed θα έπρεπε να κατεβάσει τα αμερικανικά επιτόκια 'στο ΜΗΔΕΝ και κάτω, λέει ο Τραμπ

Η Fed θα έπρεπε να κατεβάσει τα αμερικανικά επιτόκια 'στο ΜΗΔΕΝ και κάτω, λέει ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε και πάλι εναντίον της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας (Federal Reserve, Fed) υποστηρίζοντας πως τα επιτόκια θα πρέπει να πέσουν "στο μηδέν" και καταγγέλλοντας την "αφέλεια" του επικεφαλής της, του Ζερόμ Πάουελ.


"Η Federal Reserve θα έπρεπε να κατεβάσει τα επιτόκιά μας στο ΜΗΔΕΝ ή κάτω απ` αυτό και θα έπρεπε τότε να αρχίσουμε να αναχρηματοδοτούμε το χρέος μας", έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος το πρωί στο Twitter.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έπρεπε να πληρώνουν πάντα το χαμηλότερο επιτόκιο. Όχι πληθωρισμός! Η αφέλεια του Ζερόμ Πάουελ και της Federal Reserve είναι αυτή που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουν ήδη άλλες χώρες".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE