Ενάμιση δεκάριο καμένης γης άφησε πίσω της πυρκαγιά στο Καλό Χωριό

Ενάμιση δεκάριο καμένης γης άφησε πίσω της πυρκαγιά στο Καλό Χωριό

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 12/09 στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 08:00 στα όρια της κοινότητας Καλού Χωρίου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 08:30, αφού έκαψε 1,5 δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένης με χόρτα και άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 6 Δασοπυροσβέστες του Τμήματος Δασών, υπό την καθοδήγηση ενός Δασικού Λειτουργού 1ης Τάξης, με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE