Εκρήξεις στρατοπέδου Κερύνειας – Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματιών, μεταξύ τους και τουρίστες

Εκρήξεις στρατοπέδου Κερύνειας – Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματιών, μεταξύ τους και τουρίστες

Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματιών από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σε αποθήκη πυρομαχικών σε στρατόπεδο στην κατεχόμενη Κερύνεια τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/0).

Σύμφωνα με δηλώσεις του ψευδοπροθυπουργού των κατεχομένων Ερσίν Τατάρ ενώπιον δημοσιογράφων, εννέα από συνολικά 12 άτομα που υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς έχουν λάβει θεραπευτική αγωγή σε νοσοκομείο και εν συνεχεία πήραν εξιτήριο. Οι υπόλοιποι τρεις κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία.

Εξάλλου, τουρκοκυπριακά Μ.Μ.Ε. μεταδίδουν ότι κάποιοι τουρίστες που διαμένουν στο ξενοδοχείο Acapulco με το οποίο γειτνιάζει το στρατόπεδο, έτυχαν θεραπείας για μικροτραυματισμούς.

Αρχικά είχε μεταδοθεί η πληροφορία περί δυο μόνο τραυματιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE