Εκρήξεις στρατοπέδου Κερύνειας – Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματιών, μεταξύ τους και τουρίστες

Εκρήξεις στρατοπέδου Κερύνειας – Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματιών, μεταξύ τους και τουρίστες

Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματιών από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σε αποθήκη πυρομαχικών σε στρατόπεδο στην κατεχόμενη Κερύνεια τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/0).

Σύμφωνα με δηλώσεις του ψευδοπροθυπουργού των κατεχομένων Ερσίν Τατάρ ενώπιον δημοσιογράφων, εννέα από συνολικά 12 άτομα που υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς έχουν λάβει θεραπευτική αγωγή σε νοσοκομείο και εν συνεχεία πήραν εξιτήριο. Οι υπόλοιποι τρεις κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία.

Εξάλλου, τουρκοκυπριακά Μ.Μ.Ε. μεταδίδουν ότι κάποιοι τουρίστες που διαμένουν στο ξενοδοχείο Acapulco με το οποίο γειτνιάζει το στρατόπεδο, έτυχαν θεραπείας για μικροτραυματισμούς.

Αρχικά είχε μεταδοθεί η πληροφορία περί δυο μόνο τραυματιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου -  «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου - «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Τέλος στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών έβαλε η Αννίτα Δημητρίου θέτοντας σήμερα τις εισηγήσεις για τις καταστατικές αλλαγές ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου ενόψει και του καταστατικού συνεδρίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ερχόμενο Σάββατο.

BEST OF TOTHEMAONLINE