ΥΠΟΘΕΣΗ 14ΧΡΟΝΟΥ: Ξέσπασε η Βουλευτής Άννα Θεολόγου: «Απολύστε και κανένα μες το Τμήμα Ευημερίας- Δεν σηκώνει άλλες τσαπατσουλιές η κοινωνία»

ΥΠΟΘΕΣΗ 14ΧΡΟΝΟΥ: Ξέσπασε η Βουλευτής Άννα Θεολόγου: «Απολύστε και κανένα μες το Τμήμα Ευημερίας- Δεν σηκώνει άλλες τσαπατσουλιές η κοινωνία»

Η είδηση του τραγικού θανάτου του 14χρονου Στυλιανού έχει συγκλονίσει την κυπριακή κοινωνία. Ο χαμός ενός ανήλικου που φαίνεται πως ζούσε μια ζωή- κόλαση αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη «γύμνια» του συστήματος και την ανεπάρκεια των κρατικών δομών να παρέμβουν πυροσβεστικά ή/και καταλυτικά σε σημαντικότατα ζητήματα.

Η ανεξάρτητη Βουλευτής Άννα Θεολόγου ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας για το τραγικό περιστατικό και τους χειρισμούς που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, με την κατάληξη να είναι γνωστή.

«Απολύστε και κανένα μες το Τμήμα Ευημερίας εάν θέλετε να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, κανένα κοστος δεν υπάρχει όταν ένας δημοσιος υπαλληλος κριθεί ανίκανος ή ανυπάκουος στο να εκτελέσει τα καθήκοντα του... να καταλάβουν οτι δεν σηκώνει άλλες «τσαπατσουλιές» η κοινωνία!

Πιο κάτω ο περί δημόσιας υπηρεσίας νομος του 1990 όπως έχει τροποποιηθεί μέχρι σήμερα, χρησιμοποιείστε την πιο αυστηρή ποινή, ΑΠΟΛΥΣΗ!

12 χρόνια υπόθεση... 12 χρόνια αυτά τα παιδάκια απροστάτευτα...μόνο ανεπάρκεια και ανικανότητα δείχνει αυτή η υπόθεση!»

Η δήλωση έγινε λογικά μετά την αναφορά της αρμόδιας Υπουργού Ζέτας Αιμιλιανίδου ότι «το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο» μια φράση την οποία η κυπριακή κοινωνία ακούει για πολλοστή φορά και έχει κουραστεί πλέον από την αναποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που είναι υποστελεχωμένες, αλλά όπως αποδεικνύεται και πολύ κάτω του επιθυμητού επιπέδου δράσης.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που διαρρέουν, η οικογένεια βρισκόταν «υπό το μικροσκόπιο» του Γραφείου Ευημερίας από το 2012.

Στέλιος Στυλιανού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE