Τραγωδία στην Ελλάδα: Τι κατέθεσε η μητέρα του άτυχου βρέφους

Τραγωδία στην Ελλάδα: Τι κατέθεσε η μητέρα του άτυχου βρέφους

Παρουσία ψυχίατρου, ολοκληρώθηκε η κατάθεση της μητέρας της οποίας το βρέφος 2 μηνών πέθανε την Πέμπτη 12/09 από επίθεση του ροτβάιλερ της οικογένεια στα Γλυκά Νερά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δήλωσε πως είχε αφήσει μόνο του το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι στην κούνια του στο σαλόνι  προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι ενώ το σκυλί ήταν περιορισμένο μόνο του στο μπαλκόνι του σπιτιού με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και μια σίτα να εμποδίζει την είσοδο του στο  εσωτερικό.

Το σκυλί κατάφερε να σπάσει την σίτα και μπήκε στο σαλόνι όπου και επιτέθηκε στο μόλις 2 μηνών βρέφος. Όλα έγιναν πολύ γρηγορά με αποτέλεσμα η μητέρα να μην μπορεί να αντιδράσει και να σώσει το άτυχο μωρό της.

Για κακή τύχης της οικογένειας εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κάποιος άλλος στο σπίτι,  ενώ μετά το περιστατικό το σκυλί απομακρύνθηκε από προσωπικό της φιλοζωικής

H ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Πηγή: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.