ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα κτύπησε αστυνομικό – Μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα κτύπησε αστυνομικό – Μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/09), στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 71χρονος οδηγός κτύπησε με το όχημα του αστυνομικό της Τροχαίας Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9:00 το βράδυ της Πέμπτης (12/09), ο αστυνομικός διενεργούσε ρύθμιση της τροχαίας κίνησης στην οδό Κοροίβου, λόγω εκδήλωσης στην εκκλησία Παναγιάς Γλυκιώτισσας.

Όπως πληροφορούμαστε ο 71χρονος οδηγός, δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει και να τον τραυματίσει.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κακώσεις δεξιάς και αριστερής κνήμης.
Στην συνέχεια του παρασχέθηκε θεραπεία και πήρε εξιτήριο.

Στον συνταξιούχο οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τις συνθήκες τροχαίου.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE