ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος μετά το ατύχημα

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος μετά το ατύχημα

Δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου Λευκωσίας - Ακακίου που είχε κλείσει προσωρινά το πρωί της Παρασκευής 13/9.


Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, το τμήμα του δρόμου Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς - Ακακίου, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά το πρωί της Παρασκευής, 13 Σεπτεμβρίου, λόγω τροχαίου ατυχήματος, έχει πλέον δοθεί στην τροχαία κυκλοφορία.
 
Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα είχε συμβεί στο τμήμα του δρόμου από τον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται λίγο μετά το τέλος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Ακακίου, μέχρι και το σημείο όπου αρχίζει ο αυτοκινητόδρομος στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.
 
Λόγω ακινητοποίησης στο δρόμο, των δύο οχημάτων που είχαν εμπλακεί στο ατύχημα, η τροχαία κυκλοφορία διοχετευόταν μέσω του ερίσματος του δρόμου.
 
Τα δύο οχήματα έχουν πλέον μετακινηθεί και η τροχαία κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE