Kαλά τους… ΞΗΓΗΘΗΚΕ ο Πάτροκλος!

Kαλά τους… ΞΗΓΗΘΗΚΕ ο Πάτροκλος!

Στη χθεσινή εκδήλωση βραβεύσεων της ΚΟΚ, έκλεψαν την παράσταση οι Πάτροκλος Κυριάκου και Χάρης Θεοχάρους. 

Μοιράστηκαν το βραβείο του κορυφαίου καλαθοσφαιριστή, στο πρωτάθλημα τροχοκαθίσματος.

Ο Πάτροκλος Κυριάκου (αριστερά φωτό), έστειλε μήνυμα στους αρμόδιους που βρισκόντουσαν στην αίθουσα.

«Υπάρχει και η δική μας εθνική ομάδα, ευελπιστούμε ότι θα βοηθηθούμε για να πάμε εκτός Κύπρου να αγωνιστούμε σε κάποιο ευρωπαϊκό τουρνουά», είπε μέσες-άκρες.

Ελπίζουμε πως αυτοί που έχουν τη… δύναμη και την ευθύνη να βοηθήσουν, να μην έβαλαν από το ένα και να έβγαλαν απ’ το άλλο αυτί, όσα τους είπε ο Πάτροκλος.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE