Η μπάλα στον IBAN για Ενσούε…

Η μπάλα στον IBAN για Ενσούε…

Το μάθαμε χθες βράδυ, μέσω δελτίου τύπου, ότι ο Εμίλιο Ενσούε καθυστέρησε να έλθει πίσω στη Λεμεσό, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. 

Τον περιμένουν σήμερα το απόγευμα, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα προλάβει να κάμει προπόνηση.

Εναπόκειται στον Ιβάν Βουκουμάνοβιτς, αν θα υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι με την Πάφο, έναν παίχτη που δεν τον γνώρισε ακόμα.

Πρέπει άλλωστε να μιλήσει μαζί του, για να δει σε ποια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται.

Εκτός θα είναι οι Δημητρίου (τερματοφύλακας), Ψύχας (έκανε εγχείριση στην Κρήτη) και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ (ανέτοιμος).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.