ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε χέρι στο παγκάρι ο αθεόφοβος - Τον ψάχνει η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε χέρι στο παγκάρι ο αθεόφοβος - Τον ψάχνει η Αστυνομία-  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγνωστό το ποσό που έκλεψε από το παγκάρι με την Αστυνομία να τον αναζητεί για να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του. Δείτε τις φωτογραφίες και ενημερώστε την Αστυνομία αν τον αναγνωρίζετε.

Η Αστυνομία αναζητεί το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες (αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων) για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από παγκάρι της εκκλησίας του Αρχιεπισκόπου Λουκά (πλησίον ιδιωτικού νοσοκομείου στο Στρόβολο), αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν την 1/9/2018 και στις 16/5/2019.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου στο τηλέφωνο 22-802832 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top