Πέρασε ο κίνδυνος και όλα καλά – Ανάρτηση Ενσούε με το παιδάκι του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πέρασε ο κίνδυνος και όλα καλά – Ανάρτηση Ενσούε με το παιδάκι του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ανάρτηση του στο Instagram, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Εμίλιο Ενσουε, ενημερώνει ότι το παιδάκι του ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και ευχαριστεί όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε και τα μηνύματα συμπαράστασης που του έστειλαν.

Η υγεία του παιδιού του, ήταν φυσικά ο σοβαρός λόγος που δεν επέτρεψε στον Ισπανό άσο να βρίσκεται έγκαιρα στην Κύπρο, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Λεμεσιανής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κερκίδα ο Ενσούε στο ματς με την Πάφο – Τι ώρα έρχεται Κύπρο

Το σχετικό ποστάρισμα:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE