Ίδια μέρα τα clasico σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Οι ώρες και το «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ίδια μέρα τα clasico σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Οι ώρες και το «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Δεν αλλάζει τελικά ημερομηνία το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί κανονικά στις 22/9 σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και το ΠΑΟΚ-Άρης.

Ημέρα… clasico η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, όπου θα διεξαχθούν τόσο το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, όσο κι εκείνο μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη.

Κόντρα στα σενάρια περί πιθανής μετακίνησης του ντέρμπι των «αιωνίων» λόγω του τελικού του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που είναι προγραμματισμένο για την ίδια ημέρα στο μπασκετικό ΟΑΚΑ, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ο αγώνας θα γίνει κανονικά στις 22/9 και ώρα 20:30, ενώ στις 18:00 θα γίνει ο τελικός του τουρνουά στη μνήμη του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Όσο για το ΠΑΟΚ-Άρης θα γίνει επίσης Κυριακή (22/9) στις 18:30.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE