Φρίκη στο Μάντσεστερ: Άνδρας πέταξε το μωρό του σε ποτάμι και πήγε για ποτό

Φρίκη στο Μάντσεστερ: Άνδρας πέταξε το μωρό του σε ποτάμι και πήγε για ποτό

Το βρέφος 12 μηνών εντοπίστηκε αρχικά ζωντανό στο ποτάμι, ωστόσο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό συνέβη στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ένας πατέρας λογομάχησε έντονα με την έγκυο σύζυγο του και πέταξε το ίδιο του το παιδί σε ποτάμι.

Το βρέφος βρέθηκε ζωντανό από περαστικούς οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Εκείνη την ώρα ο άνδρας βρισκόταν μέσα σε μπυραρία. Έντρομοι οι θαμώνες άκουσαν για το βρέφος σε κοντινό ποτάμι και την ίδια ώρα ο νεαρός πατέρας τους αποκάλυψε την πράξη του.

Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE