Τραγωδία στην Ελλαδα: Νεκρός άντρας που βοηθούσε στην κατάσβεση φωτιάς

Τραγωδία στην Ελλαδα: Νεκρός άντρας που βοηθούσε στην κατάσβεση φωτιάς

Νεκρός είναι ένας 57χρονος άνδρας, που βρέθηκε κοντά στο μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09) στην περιοχή Καλλιθέα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας φέρεται να πέθανε από παθολογικά αίτια.

Στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μεταδόθηκε ότι με πάσα επιφύλαξη ο θάνατος φέρεται να προκλήθηκε από τις αναθυμιάσεις που δημιούργησε η πυρκαγιά, ενώ ο εκείνος βοηθούσε στην κατάσβεσή της.

Στο πύρινο μέτωπο άμεσα κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ στην περιοχή συνδράμουν και τέσσερις υδροφόρες του δήμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE