Σορός γυναίκας που χάθηκε στο Αϊβαλί ξεβράστηκε στη Μυτιλήνη

Σορός γυναίκας που χάθηκε στο Αϊβαλί ξεβράστηκε στη Μυτιλήνη

Μυτιληνιοί ψαράδες εντόπισαν τη σορό να επιπλέει στο νερό ανοικτά του αεροδρομίου της πόλης.

Σε μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Τουρκία, η οποία πνίγηκε ενώ κολυμπούσε σε παραλία των απέναντι μικρασιατικών ακτών, ανήκει η σορός που βρέθηκε από Μυτιληνιούς ψαράδες να επιπλέει το απόγευμα της Τετάρτης 11/09 στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του αεροδρομίου της Μυτιλήνης.

Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης και μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο νοσοκομείο της πόλης, όπου έγινε νεκροψία – νεκροτομή.

Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες τουρκικές Αρχές και με βάση τα χαρακτηριστικά (ηλικία, μαύρο ολόσωμο μαγιό, χρυσή αλυσίδα λαιμού και σκουλαρίκια) διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για την 81 ετών Yurdanur Altun, η οποία αγνοούνταν από τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν τα ίχνη της χάθηκαν ενώ κολυμπούσε στην περιοχή του Αϊβαλί.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από συγγενείς της γυναίκας, οι οποίοι μετέβησαν στη Μυτιλήνη για το δύσκολο έργο της αναγνώρισης και της παραλαβής της σορού.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Εκτενής συζήτηση για ΜΟΕ με διαπραγματευτές - Αμετακίνητη η τ/κ πλευρά

Ολγκίν: Εκτενής συζήτηση για ΜΟΕ με διαπραγματευτές - Αμετακίνητη η τ/κ πλευρά

Εκτενής συζήτηση έγινε κατά την κοινή συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, με τον διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Μενέλαο Μενελάου, και τον ειδικό αντιπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, στο Λήδρα Πάλας, χωρίς να υπάρξει μετακίνηση της τ/κ πλευράς από τις θέσεις της, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.