Πάει ΤΕΛΙΚΟ με το χέρι του Θεού Σκόλα!

Πάει ΤΕΛΙΚΟ με το χέρι του Θεού Σκόλα!

Η εκπληκτική Αργεντινή με… όργια του ασταμάτητου Σκόλα (28 πόντοι και 13 ριμπάουντ) επικράτησε με 80-66 της Γαλλίας και πάει για την 2η παγκόσμια κούπα της!

Το ματς

Με τον Σκόλα να κάνει ότι θέλει στο ξεκίνημα, η Αργεντινή προηγήθηκε με 10-2 χάρη σε 6 πόντους του ηγέτη της, με τον Κολέ να αναγκάζεται να πάρει timeout. Οι Γάλλοι προσπάθησαν να μειώσουν, αλλά ο μάγος Καμπάτσο έγραψε το 14-7 στο 6′. Ο Ντε Κολό με 2 βολε΄ς κατέβασε τη διαφορά στους 4 (21-18) στο 9′. Ο Βιλντόζα αστόχησε στο τελευταίο σουτ του δεκαλέπτου, μένοντας άποντος.

Ο Λεσόρ με κάρφωμα έβαλε μπροστά τη Γαλλία (23-24, 12′). Ο Ντελία με παλικαρίσιο καλάθι έδωσε ξανά προβάδισμα στην Αργεντινή για το 25-24. Ο Σκόλα έδωσε αέρα 6 πόντων στην ομάδα του για το 32-26 στο 17′. Mε φοβερό τρίποντο του Καμπάτσο, οι γκαούτσος έγραψαν το 39-32 στο ημίχρονο. Οι τρικολόρ είχαν 2/13 τρίποντα στα πρώτα 20 λεπτά. Ο Σκόλα από την άλλη, είχε 13 πόντους και 10 ριμπάουντ, πετυχαίνοντας double double.

Με τον Βιλντόζα μα αναλαμβάνει δράση στο 3ο δεκάλεπτο, οι Αργεντίνοι έκαναν το 50-38 στο 23′, με τον Κολέ να καλεί εσπευσμένα timeout. Οι γκαούτσος δεν σταμάτησαν εκεί και με τον Ντεκ έγραψαν το 55-40 στο 25′. Ο Ντιλίκινα ήταν ο μόνος που προσπαθούσε να κρατήσει την Γαλλία στο ματς στο 3ο δεκάλεπτο και έγραψε το 60-48 στο 29΄ με δύσκολο lay up.

Ο Γκομπέρ με κάρφωμα μείωσε σε 63-55 στο 32′ βάζοντας το πρώτο του καλάθι εντός πεδιάς στο ματς. Ο Ντεκ με καλάθι στον αιφνιδιασμό έγραψε το 68-57, 4 λεπτά για τη λήξη. Ο Σκόλα με 2 σερί τρίποντα καθάρισε τους Γάλλους, γράφοντας το 74-59.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 39-32, 60-48, 80-66

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE