Tι γίνεται με Ελουντού και Φουστάρ

Tι γίνεται με Ελουντού και Φουστάρ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα με την οποία ενημερώνει για την απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Ατομικό έκανε ο Ελουντού, ενώ ο Φουστάρ ακολούθησε μέρος του κανονικού.

Αναλυτικά: 

«Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή στις 19:00 με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λευκωσίας.

Ο Charles Eloundou προπονήθηκε σε ατομικό πρόγραμμα και ο Ivan Fustar ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη.

Η προπονητική μας ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας καλούν τους φίλους του σωματείου μας να βρίσκονται στο πλευρό τους στον αγώνα της Δευτέρας σπρώχνοντας τους στην κατάκτηση των 3 σημαντικών βαθμών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE