Ιωάννινα: Διακινούσε 951 κιλά ουσίες με κλεμμένο φορτηγάκι

Ιωάννινα: Διακινούσε 951 κιλά ουσίες με κλεμμένο φορτηγάκι

Με κλεμμένο από τον περασμένο Απρίλιο, φορτηγάκι απ' τα Πατήσια, 30χρονος Αλβανός μετέφερε περίπου ένα τόνο χασίς, τον οποίο κατέσχεσε η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Το πρωί, στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το φορτηγάκι που οδηγούσε ο δράστης, και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκε στο εσωτερικό του σημαντική ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 591 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 951 κιλών και 650 γραμμαρίων.

 Το όχημα, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, επίσης κατασχέθηκαν. Όπως αποδείχθηκε, το όχημα ήταν κλεμμένο (η κλοπή είχε δηλωθεί στις 5 Απριλίου στο τμήμα Ασφαλείας Πατησίων Αττικής), ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε, ήταν πλαστές.

Ο εντοπισμός και η κατάσχεση της ινδικής κάνναβης, ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του τμήματος δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων με τη συνδρομή του τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και του τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Στη μεγάλη σημασία που έχουν για την ασφάλεια της Ευρώπης, πρωτοβουλίες της Ένωσης όπως το Readiness 2030 και ο Κανονισμός SAFE, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιούνται στην Κοπεγχάγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE