ΚΥΠΡΟΣ: Κλείνει κεντρική λεωφόρος στην Λευκωσία - Εργασίες σε μεγάλο μέρος του α/δρομου προς Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ: Κλείνει κεντρική λεωφόρος στην Λευκωσία - Εργασίες σε μεγάλο μέρος του α/δρομου προς Λεμεσό

Κλειστή για την τροχαία κίνηση, λόγω οδικών έργων, θα παραμείνει από το απόιγευμα του Σαββάτου (14/9), μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, η λεωφόρος Ιωσήφ Χ"Ιωσήφ, στη Λευκωσία, από τη συμβολή της με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δημοκρατίας.

Οι εργασίες θα αρχίσουν από τις 6μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου (14/9), ενώ ο δρόμος αναμένεται να δωθεί ξανά στην κυκλοφορία στις 5π.μ. της ερχόμενης Δευτέρας (16/9).

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετέυεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Εργασίες διεξάγονται και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο Σκαρίνου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας.

Λόγω των εργασιών, από τις 7π.μ., μέχρι και τις 4.30μ.μ. του Σαββάτου (14/9), η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200 μέτρων περίπου κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE