Δύο διαδοχικοί σεισμοί ταρακούνησαν την Τουρκία

Δύο διαδοχικοί σεισμοί ταρακούνησαν την Τουρκία

Ισχυροί διαδοχικοί σεισμοί 4,7 βαθμών και 4,8 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ σημειώθηκαν, στις 9.00 και 9.03 το πρωί του Σαββάτου (14/9), αντίστοιχα, στην πόλη Τσανκίρι της κεντρικής Τουρκίας, σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτων Καταστάσεων (AFAD).

Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι την Άγκυρα και τις άλλες πόλεις.

Ο νομάρχης Τσανκίρι Χαμπντί Μπιλγκέ Ακτάς δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ενημερωθεί για οτιδήποτε αρνητικό και κάλεσε τους πολίτες να μην ανησυχούν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.