ΕΛΛΑΔΑ

Νίκη με ρεκόρ του αρχηγού

Νίκη με ρεκόρ του αρχηγού

Άνετη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός με 79-64 απέναντι στο Κόροιβο επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά σε ένα αγώνα όπου ο Δημήτρης Διαναντίδης κατέγραψε άλλο ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» με τα δύο αμυντικά ριμπάουντ που «μάζεψε» πέρασε στην πρώτη θέση της… ιστορίας από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω του τον Κώστα Τσαρτσαρή. Ο Μήτσος έχει, πλέον, 1506 ενώ ο «Τσάρι» έχει σταματήσει στα 1505.

Έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ο Παναθηναϊκός έστειλε ηχηρό μήνυμα, προς όλες τις κατευθύνσεις, βάζοντας το λιθαράκι του κατά του ρατσισμού και της ενδοσχολικής βίας. Μέσα στις τέσσερις γραμμές ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να κάνουν το καθήκον τους στο… ακέραιο και να παίρνουν με χαρακτηριστική άνεση την νίκη με 79-64. Την ίδια ώρα, για ένα ακόμα ματς, ο μαυροβούνιος τεχνικός έδινε την ευκαιρία στους μικρούς του «τριφυλλιού» με τους Χαραλαμπόπουλο, Διαμαντάκο και Λούντζη να την… πιάνουν από τα μαλλιά.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 39-29, 58-40, 79-64

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 8(1), Σλότερ 10(2), Μποχωρίδης 8(1), Φώτσης, Νέλσον 6, Παππάς 12(1), Διαμαντίδης 4, Γκιστ 13(1), Μπατίστα 1, Διαμαντάκος 5, Λούντζης 6, Λαουάλ 6

Κόροιβος Αμαλιάδας (Μαρκόπουλος): Μαγκέτ 9(1), Μάρσαλ 13, Γιαννακίδης 5(1), Αγγελόπουλος, Παπαπέτρου 5, Μπάουερς 6, Βασίλιεβιτς, Κανονίδης 12(2), Φιλιππάκος, Τέρνερ 2, Ρούμπιο 9(1), Γαλιώτος 3

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top