Κάνει ποδαρικό στο πρωτάθλημα – Τι… ΣΚΑΡΩΝΕΙ απέναντι στην ΑΕΛ

Κάνει ποδαρικό στο πρωτάθλημα – Τι… ΣΚΑΡΩΝΕΙ απέναντι στην ΑΕΛ

Ποδαρικό στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας θα κάνει σήμερα ο Γερμανός τεχνικός, Τόμας Ντολ.  Αν και εδώ και βδομάδες είναι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, εντούτοις, σήμερα οι πρωταθλητές, θα έχουν τη δική τους… πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.  Έτσι, είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητα για τον Τόμας Ντολ.

Ο Γερμανός κόουτς, όπως και όλοι στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν να πάρουν την ουσία μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΛ η ώρα 18:30, στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά τη συμμετοχή της ομάδας στον Α΄ όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ξεκινάνε σε μερικές μέρες οι αναμετρήσεις εκεί, ο ΑΠΟΕΛ με καλή ψυχολογία και κλίμα μετά την άφιξη Τόμας Ντολ στον πάγκο, ευελπιστεί να έχει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.

Σοβαρός με αγωνιστική πειθαρχία θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί σε αυτό το πρωτάθλημα, έχοντας ένα δύσκολο εμπόδιο, αυτό της ΑΕΛ, όπου ο ΑΠΟΕΛ κάτι θα… χρωστάει, μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου του περασμένου Μαΐου.

Πιθανό σχήμα για τον Τόμας Ντολ είναι Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Ιωάννου,
Ζοαοζίνιο, Γκέντσογλου, Μάτιτς, Ντε Βινσέντι (ή Σόουζα), Τάμαρι, Μπέζιακ και
Πάβλοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE