ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διασκέδασε στο φινάλε της η Σερβία με σόου Μπογκντάνοβιτς και… 5η θέση

Διασκέδασε στο φινάλε της η Σερβία με σόου Μπογκντάνοβιτς και… 5η θέση

Με το… κοντέρ του Μπογκντάνοβιτς να σταματά στους 31π., η Σερβία νίκησε 90-81 την Τσεχία, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Θεαματικά ολοκλήρωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο η Σερβία!

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και η… παρέα του έδωσαν μία όμορφη παράσταση απέναντι στην Τσεχία, την οποία νίκησαν 90-81, για να τερματίσουν στην πέμπτη θέση της διοργάνωσης.

Στους 31 πόντους σταμάτησε ο γκαρντ των Κινγκς, με τον Μιλουτίνοφ να ήταν εξίσου καλός με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Γιόβιτς είχε 12π., ενώ ο Γιόκιτς είχε 7π., ισάριθμες ασίστ και 14 ριμπάουντ.

Από τους Τσέχους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Άουντα με 16 πόντους, με τον Σατοράνσκι να είχε 13π. και τον Μπάλβιν να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 12π. και 10 ριμπάουντ.

Ντέρμπι από νωρίς ήταν η αναμέτρηση, με τη Σερβία να είχε σταθερά το προβάδισμα, αλλά την Τσεχία να παραμένει κοντά (13-10). Με την είσοδο του Ραντούλιτσα, η ομάδα του Τζόρτζεβιτς διατηρούσε το προβάδισμά της (20-15), αλλά το τελευταίο δίλεπτο ανήκε στο σύνολο του Σατοράνσκι για το 20-20 στο τέλος.

Με την ίδια… φόρα μπήκαν οι Τσέχοι και στη δεύτερη περίοδο, πηγαίνοντας αρχικά στο +6 (21-27) και με τον Πετέρκα να είχε πάρει… φωτιά έξω από τα 6,75μ. έφτασαν στο +13 (30-43), στο 16’. Η Σερβία προσπάθησε να μείνει στο ματς με τους Μπογκντάνοβιτς και Μπιέλιτσα (38-43), αλλά εκεί μίλησε ο Σατοράνσκι για το +9 (41-50) του πρώτου ημιχρόνου.

Πιο ορεξάτη μπήκε η Σερβία στο δεύτερο μέρος, ρίχνοντας τη διαφορά στο καλάθι (49-51), με την απάντηση να έρχεται ξανά με τον Σατοράνσκι για το +7 (51-58), στο 24’. Ωστόσο, εκεί οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς πάτησαν το… γκάζι και με μπροστάρη τον Γιόβιτς έτρεξαν ένα 13-0, για το προβάδισμά τους (64-58), στο 27’, κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο +7 (69-62).

Στην τέταρτη περίοδο, ήταν η σειρά του Μπογκντάνοβιτς να «μιλήσει» με τη Σερβία να πηγαίνει τη διαφορά αρχικά στο +15 (79-64), ενώ ο ίδιος… υπέγραψε το +18 (84-66), στο 35’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Τσεχία αποδέχθηκε τη… μοίρα της και έτσι η ομάδα του Τζόρτζεβιτς έφτασε στη νίκη με το τελικό 90-81.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 41-50, 69-62, 90-81.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top