ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση ο 35χρονος μοτοσικλετιστής

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση ο 35χρονος μοτοσικλετιστής

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 35χρονος μοτοσικλετιστής, μετά από τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 14/09 στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30μ.μ. του Σαββάτου, ενώ 38χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Μαζωτού – Κιτίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 35χρονος.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο 35χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως πολύ σοβαρή και κρατήθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για περαιτέρω νοσηλεία.

Η Τροχαίας Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.