Ξανά μανά με Περέιρα – Τι συνέβη

Ξανά μανά με Περέιρα – Τι συνέβη

Ο Φακούντο Περέιρα του Απόλλωνα, αγωνίστηκε βασικός στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την  Πάφο, αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο Α΄ ημίχρονο.

Έπαιξε σε όλο το Α΄ ημίχρονο, όμως έμεινε τελικά στα αποδυτήρια, αφού έγινε αλλαγή με την έναρξη του Β΄ μέρους. Στη θέση του πέρασε ο Γκακπέ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι άρχισε με το… αριστερό η φετινή σεζόν για τον Αργεντινό άσο, ο οποίος πέρσι ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE